تهران،میدان امام خمینی ، خیابان امیرکبیر(چراغ برق)،پاساژ سپهر، همکف ،فروشگاه جهان یدک ،پلاک G21
پشتیبانی:02136615517مارا دنبال کنید

لوازم یدکیفروشگاهانواع قطعات برقیشیر برقی کنیستر قهوه ای والو اورجینال

شیر برقی کنیستر قهوه ای والو اورجینال

550,000 تومان

ویژگی ها :

  • گارانتی : گارانتی ندارد
  • نوع کالا : اصلی اورجینال

توضیحات

شیر برقی کنیستر

شیر تخلیه مذکور همان شیر برقی کنیستر یا شیر تخلیه بنزین است که در مسیر عبور بخارات مذکور از کنیستر به مانیفولد هوا قرار دارد. عملکرد شیر برقی کنیستر بوسیله ECU کنترل می شود. بدین ترتیب که یک سر سیم پیچ با بوبین شیر برقی از طریق رله دوبل به مثبت باطری و ارتباط سر دیگر سیم پیچ به ECU می باشد که از این طریق منفی را دریافت می کند. چنانچه مقاومت سیم پیچ شیر برقی را با اهمتر بسنجیم در این صورت مقدار ۲۵ اهم را نشان خواهد داد. مجرای سوم که در زیر مخزن واقع شده دارای یک فیلتر در دهانه ورودی است که عمل فیلتر کردن هوای ورودی به مخزن را انجام می دهد .
شیر جدا کننده (Separator Valve) که از متعلقات مجموعه کنیستر می باشد وظیفه دارد تا اجازه ندهد بنزین مایع به مخزن کنیستر وارد شود . این شیر که در قسمت کناری گلوگاه باک و مسیر بین باک تا مخزن کنیستر قرار گرفته باعث می شود تا سوخت مایع به مسیر کنیستر وارد نشده و به باک برگردد .
همانطور که در بحث قبلی توضیح داده شد مجموعه کنیستر مجموعه ای در جهت کاهش میزان آلودگی هوا می باشد .بدین ترتیب که بخارات ایجاد شده در بالای باک بنزین در مخزنی جمع می گردند تا در موقع مناسب در موتور سوزانده شوند در حالیکه در خودروهای فاقد این سیستم بخارات بنزین مستقیماٌ وارد هوا شده ، آلودگی آن را سبب می گردند .همچنین جنس لوله های ارتباطی سوخت طوری انتخاب گردیده تا از نفوذ بخارات بنزین از جداره لوله ها به هوای اطراف جلوگیری شود . مورد دیگر برای کنترل و کاهش آلودگی هوا نصب کاتالیست کانورتور می باشد .

کنیستر چیست ؟ وظیفه ی کنیستر در خودرو چیست ؟

کلمه canister از واژه لاتین canstrum به معنای سبد گرفته شده کنیستر قطعه ای است که روی خروجی باک خودرو نصب و به صورت موقت بخارات بنزین را جذب می کند. در ادامه این مقاله ما به توضیح نحوه کار و عملکرد قطعه کنیستر سوخت و خاصیت آن خواهیم پرداخت.

همانطور که می دانیم اکثر سوخت ها به صورت هیدروکربن می باشند و در احتراق موتور اتومبیل از ترکیب اتم های هیدروژن و کربن موجوددر یک سوخت با اکسیژن ، محصولاتی همچون گاز دی اکسید کربن (CO2) و آب تولید می شود. ولی به دلایل مختلفی که بستگی به شرایط احتراق و کیفیت سوخت دارد احتراق به صورت کامل صورت نمی گیرد و تمام هیدروکربن موجود در سوخت به CO2 و آب تبدیل نمی شود.

هر چه احتراق ناقص تر باشد میزان آلایندگی نیز بیشتر خواهد بود. با توجه به رشد و توسعه شهرها و همچنین افزایش جمعیت ، شرکت های خودروسازی در تلاش اند تا با تولید بیشتر نیاز جامعه را برآورده کنند در کنار این تلاش و با توجه به دانش و قوانین بازدارنده و حمایتی از محیط زیست خودروسازها در تلاش اند تا آلاینده های خروجی خودروها را کاهش دهند.

این امر در طراحی خودروها تاثیر به سزایی داشته و به تغییراتی در سیستم های سوخت رسانی گذشته(کاربراتوری) و امروزی (انژکتوری) منجر گردیده است.که امروزه برای این منظور جهت جلوگیری از این آلاینده ها قطعه کنیستر سوخت را به قطعات خودرو اضافه نموده اند .

سازندگان موتور برای کاهش آلایندگی خودرودر چهار عامل اصلی متمرکز شده اند :

· استفاده از سیستم سوخت رسانی و جرقه ی دقیق و قابل اطمینان

· کاهش آلایندگی گازهای خروجی اگزوز به وسیله مبدل کاتالیزوری

· بازیابی هیدروکربن ها ی نسوخته داخل محفظه موتور

· به جذب بخار سوخت از مخزن سوخت ( باک ) ۴ که موردآخرتوسط کنیستر صورت می گیرد.

اوایل دهه ۷۰ میلادی با افزایش فشار سازمان های حفظ محیط زیست در زمینه کنترل آلاینده های منتشر شده از خودروها همراه بود و استانداردهای EPA میزان مجاز انتشار آلایندگی خودروها را به سازندگان دیکته کردند و آنها را به این فکر فرو بردند که چطور آنها به این محدوده انتشار ، دست یابند.کاهش میزان آلایندگی منتشره از خودروها از سال ۱۹۷۰ به واسطه بهبود طراحی موتور به علاوه اضافه کردن کنیستر های ذغالی جهت جمع آوری بخارات هیدروکربن و لوله های تجدید گردش گاز خروجی برای کاهش اکسیدهای نیتروژن به انجامرسید. مرحله برجسته و مهم دیگردر تکنولوژی کنترل آلایندگی خودرو در سال ۱۹۸۰ -۱۹۸۱ به وقوع پیوست. به واسطه استانداردهای سخت گیرانه تر، سازندگان خودرو اتومبیل های جدید را به سیستم های کنترل آلایندگی در سطحی بسیار بالاتر مجهز کردند. این سیستمها به سنسورهای اکسیژن و نیز کامپیوترهای آنبورد مجهز شدند. این تجهیزات به بهینه سازی راندمان کنیسترها کمک می کنند. از سال ۱۹۹۰ با مقررات سخت گیرانه تر، استانداردهای سخت گیرانه تر سیستمهای تشخیص عیب کامپیوتری شده که عیب های کنترل آلاینده ها را مشخص می کنند، شکل گرفت.

کنیستر

بنزین موجود در باک خودرو به واسطه ماهیت طبیعی آن تبخیر شده و در صورت ارتباط با هوای آزاد در آن منتشرمی شود.انتشار بخار بنزین در هوا علاوه بر ایجاد آلودگی محیط زیست شرایط انفجار در اطراف خودرو را ایجاد می کند.
جهت رفع این مشکل وجود مجموعه ای با قابلیت جذب و بازیافت بخار بنزین ضروری است.در خودروها این فرایند توسط کنیستر یا بخارگیر بنزین صورت می پذیرد. بخار بنزین از طریق شیلنگ به ورودی کنیستر منتقل و در حین عبور از لایه های کربناکتیو جذب آن می شود. فرایند جذب به نحوی است که در صورت خاموش بودن موتور پس از گذشت چند ساعت کربن اکتیو کاملا مرطوب شده و با روشن شدن موتور و فعال شدن شیر برقی طراحی شده در مسیر اتصال کنیستر به منیفولد هوا ،جریان هوای محسوسی در داخل کنیستر ایجاد و در اثر عبور هوااز لایه های کربن، بنزین جذب شده توسط کربن اکتیو تبخیر و جهت استفاده در سیستم احتراق به منیفولد هوا منتقل می شود.تبخیر بنزین موجب خشک شدن دانه های کربن می شود .باخشک شدن دانه های کربن شرایط جذب مجدد بخار بنزین فراهم می شود. در صورت تداوم کار موتور، کنیستر به صورتواسطه بین باک و منیفولد هوا عمل کرده ومستقیما بخار بنزین رابه محفظه احتراق هدایت می کند. در شکل طرح شماتیک مدار سیستم جذب و بازیافت بخار بنزین نشان داده شده است

با اطمینان خرید کنید
درگاه پرداخت
شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:00 تا 18:00
پنج شنبه از ساعت 9:30 تا 14:00

 

لوازم برقی و انژکتوری جهان یدک. کلیه حقوق محفوظ است.
طراحی توسط حمید حبیبی

X
0
    0
    سبد خرید
    سبد شما خالی استتکرار خرید